Soprano Ice

Laser
Αποτρίχωση

Laser αποτρίχωση στο Derma Medical!

Με την laser αποτρίχωση μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά και ανώδυνα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Στο Derma Medical χρησιμοποιούμε το τελευταίας τεχνολογίας laser Soprano Ice και υποσχόμαστε μόνιμα αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες και με απόλυτη ασφάλεια.

Αποτρίχωση laser με Soprano Ice

Η επίμονη τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες.

Οι κλασικές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως ξυράφι, κερί, κρέμες και αποτριχωτικές μηχανές, δεν προσφέρουν μόνιμη λύση και ταλαιπωρούν το δέρμα.

Η laser αποτρίχωση με Soprano ICE έρχεται για να δώσει μια οριστική λύση στην καταπολέμηση της τριχοφυΐας με τρόπο ανώδυνο και γρήγορο.

Η λειτουργία του βασίζεται στην επιλεκτική καταστροφή των θυλάκων της τρίχας και όχι στο κάψιμό της.

Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη, καθώς με την τεχνολογία ICE, η κεφαλή κινείται πάνω στο δέρμα, μεταδίδοντας την ψύξη, με αποτέλεσμα να μειώνεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος εγκαύματος

Τα πλεονεκτήματα της laser αποτρίχωσης με Soprano Ice.

Η laser αποτρίχωση με Soprano ICE της Alma laser ανήκει στις τεχνικές της νεότερης γενιάς, και μπορεί να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Το Soprano ICE μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και σε σκουρόχρωμα δέρματα και στους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις.

Λόγω των υψηλών ταχυτήτων που προσφέρει η laser αποτρίχωση με Soprano ICE, οι συνεδρίες ολοκληρώνονται στο μισό χρόνο σε σχέση με τον κλασικό Αλεξανδρίτη.
Είναι κατάλληλο για όλα τα σημεία του σώματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα, χωρίς το φόβο εγκαύματος ή πόνο.

Τέλος, ακόμα και οι πιο καστανές τρίχες αποτριχώνονται ανώδυνα και αποτελεσματικά, κάτι που πλεονεκτεί σε σχέση με τον κλασικό Αλεξανδρίτη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ FDA

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Η μέθοδος αποτρίχωσης με το σύστημα Soprano ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένη με μελέτες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ισπανία. Το Soprano Ice είναι εγκεκριμένο από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (Food & Drug Administration).

Τιμές laser Αποτρίχωσης ανά περιοχή

Μπικίνι

Αποτρίχωση στην ευρύτερη ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι. Η ιδανική λύση για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις με μαγιό.

€50 ανά συνεδρία

Πόδια

Εφαρμογή στα πόδια, γρήγορα και ανώδυνα. Ιδανικό τόσο για όμορφα, λεία πόδια όσο και για τις πρακτικές ανάγκες όσων αθλούνται.

€100 ανά συνεδρία

Μασχάλες

Βελούδινη επιδερμίδα και απαλλαγή από τους ερεθισμούς στη μασχάλη, χωρίς τους κινδύνους των κλασικών μεθόδων (κρέμα, ξυράφι,, κερί).

€40 ανά συνεδρία

Χέρια

Απόκτησε ομοιόμορφη και λαμπερή εμφάνιση στα χέρια, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με laser ειδικά για το δικό σου τύπο και χρώμα δέρματος.

€60 ανά συνεδρία

Πρόσωπο – Λαιμός

Οριστική αποτρίχωση για ένα 100% φωτεινό και καθαρό πρόσωπο, με τα γοητευτικά του στοιχεία να αναδεικνύονται ελεύθερα.

€50 ανά συνεδρία

Full Body

Λύσεις που πρέπει να εφαρμόζεις ξανά και ξανά κάθε τόσο, δεν είναι λύσεις. Αν η επιλογή σου είναι ολική αποτρίχωση σε όλο το σώμα, το laser είναι η απάντηση.

€180 ανά συνεδρία

Συνδυαστικά Πακέτα

6x Συνεδρίες

20% Έκπτωση

Με την επιλογή πακέτου έξι (6) συνεδριών laser αποτρίχωσης.

Laser αποτρίχωση σε 3 σημεία

Κερδίστε 20% έκπτωση

Με την επιλογή laser αποτρίχωσης σε τρεις (3) περιοχές του σώματος.

Συχνές ερωτήσεις για την laser αποτρίχωση

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί το laser Soprano ICE;

Η laser αποτρίχωση με Soprano ICE μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με έντονη τριχοφυΐα. Αναλυτικότερα μπορεί να εφαρμοστεί στα πόδια (μηροί, κνήμες), τα χέρια (βραχίονες, πήχεις), το μπικίνι, τις μασχάλες, την πλάτη, το πρόσωπο, την κοιλιά και το στήθος.

Ειδικά, σε περιοχές ευαίσθητες, όπως το μπικίνι και οι μασχάλες, η εφαρμογή του, είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς οι τρίχες αφαιρούνται χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος και με σχεδόν μηδενικό ερεθισμό των περιοχών αυτών. Στην περίπτωση του προσώπου και συγκεκριμένα στο μουστάκι, η αποτρίχωση laser προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς τον κίνδυνο της πρόωρης γήρανσης του δέρματος της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Για ποιο λόγο να προτιμήσω τη μέθοδο με laser σε σχέση με κάποια άλλη κλασική μέθοδο αποτρίχωσης;

Οι κλασικές μέθοδοι αποτρίχωσης υστερούν σε σχέση με τη laser αποτρίχωση η οποία παρέχει μόνιμα αποτελέσματα.
Η laser αποτρίχωση εγγυάται μόνιμο αποτέλεσμα, σε γρήγορο χρονικό διάστημα και χωρίς πόνο.

Ακόμα ένας πολύ σημαντικός λόγος να προτιμήσουμε τη laser αποτρίχωση είναι τα ενδεχόμενα ιατρικά προβλήματα που μπορεί να έχει ένα άτομο, όπως:

  • Η θυλακίτιδα: Είναι ένας πολύ συνηθισμένος, αλλά σημαντικός λόγος. Η θυλακίτιδα είναι η φλεγμονή του θύλακα της τρίχας και εκδηλώνεται με φλύκταινες (κόκκινα σπυράκια με πύον), οι οποίες εμφανίζονται μετά από αποτρίχωση με τις κλασικές μεθόδους. Οφείλεται συνήθως σε τρίχα που έχει γυρίσει μέσα στο δέρμα και μπορεί να αφήσει μόνιμες πανάδες στην επιδερμίδα.
  • Τα κονδυλώματα: Ασθενείς με ιστορικό κονδυλωμάτων ή θηλωμάτων θα πρέπει να κάνουν αποτρίχωση με laser, έτσι ώστε να αποφεύγεται η εξάπλωση και διασπορά των βλαβών σε άλλα σημεία του σώματος, κάτι που μπορεί να γίνει με τις άλλες μεθόδους, λόγω των μικροτραυματισμών που συμβαίνουν.
  • Kύστη κόκκυγος: Αυτή η νόσος οφείλεται σε παγίδευση τριχών στη μεσογλουτιαία περιοχή. Με τη χρήση laser αποτρίχωσης, αποφεύγεται η υποτροπή.
  • Άτομα επιρρεπή σε ερεθισμούς και δερματίτιδες: Οφείλονται κυρίως σε αποτριχωτικές κρέμες, θα ωφεληθούν με τη χρήση του laser για αποτρίχωση.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το τελικό αποτέλεσμα;

Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή του σώματος που μας ενδιαφέρει, το χρώμα και τον τύπο του δέρματος και των τριχών. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται περίπου 6 με 8 συνεδρίες, μία φορά το μήνα.

Πόση ώρα διαρκεί;

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται και κυμαίνεται από λίγα λεπτά, για παράδειγμα για το πρόσωπο, έως 45 λεπτά για τα πόδια.

Υπάρχει ανάγκη προετοιμασίας πριν τη συνεδρία laser;

Η περιοχή εφαρμογής πρέπει να είναι ξυρισμένη μία μέρα πριν την εφαρμογή, καθαρή και να μην έχει ίχνη καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Είναι καλό την ημέρα της συνεδρίας να μην έχει προκληθεί εφίδρωση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται καμία άλλη αποτριχωτική μέθοδος, παρά μόνο ξυράφι εάν αυτό είναι αναγκαίο.

Mπορώ να ξυριστώ μετά την συνεδρία laser;

Επιτρέπεται το ξύρισμα αλλά όχι η χρήση κεριού ή άλλων προϊόντων, ώστε να μην καταστραφούν οι τριχοθύλακες και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά της θερμότητας του laser.

Πότε θα αρχίσουν να πέφτουν οι τρίχες μετά το laser;

Η εξάλειψη της τριχοφυΐας ξεκινά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και το αποτέλεσμα θα γίνει πλήρως ορατό σε μερικές ημέρες.

Θα χρειαστώ επαναληπτικές συνεδρίες μετά την ολοκλήρωση;

Με τη μέθοδο Soprano Ice για laser αποτρίχωση δεν χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical