Θεραπείες

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική στο Derma Medical!

Με την αναίμακτη βλεφαροπλαστική εξαλείφουμε τα σημάδια του χρόνου και βελτιώνουμε την εμφάνιση των προσώπου, ανώδυνα και χωρίς χειρουργικές τομές.

Τι είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροχάλαση ή βλεφαρόπτωση είναι ένα σχετικά συχνό φαινόμενο το οποίο βαίνει επιδεινούμενο με την ηλικία.

Μέχρι πρόσφατα η μόνη δυνατή αντιμετώπιση ήταν η χειρουργική μέθοδος με τις γνωστές αρνητικές της πλευρές (επεμβατική μέθοδος υψηλού κόστους, χρήση νυστεριού και ραμμάτων, προεγχειρητικό στρες, σχετική ταλαιπωρία, μεγάλη περίοδος ανάρρωσης, ύπαρξη επιπλοκών).

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί μια καινοφανής μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής η οποία βασίζεται στη τεχνολογία του Πλάσματος (Plasma technology).

Η χρήση της τεχνολογίας του πλάσματος στην αισθητική ιατρική είναι η πιο σύγχρονη αναίμακτη επιστημονική προσέγγιση αυτή τη στιγμή.

Η διαδικασία της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή μικροχειρουργικής η οποία δημιουργεί ένα πολύ μικρό ηλεκτρικό τόξο αυξάνοντας επιλεκτικά τη θερμοκρασία στο δερματικό ιστό που εφαρμόζεται.

Η συσκευή προκαλεί εξάχνωση της επιφανειακής στοιβάδας της κερατίνης χωρίς να θίγεται η βασική μεμβράνη.

Στις περιοχές της εξάχνωσης δημιουργούνται μικρές κηλίδες (spots).

Η διαδικασία δεν συνοδεύεται από αιμορραγία ή ιστική νέκρωση, γίνεται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή με την εφαρμογή ειδικής αναισθητικής κρέμας και είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί ταλαιπωρία στην περίοδο ανάρρωσης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα σκευάσματα και προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής είναι επώνυμα, υψηλής ποιότητας, με κλινικά ελεγμένο αποτέλεσμα και τα υλικά ή ουσίες στις οποίες βασίζονται έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανθρώπινη υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συχνές ερωτήσεις για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Έχει επιπλοκές η θεραπεία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική στερείται πρακτικά επιπλοκών.

Στη περιοχή της θεραπείας εξαιτίας της εξάχνωσης, δημιουργείται ένα μικρό οίδημα το οποίο υποχωρεί σε λίγες ημέρες. Οι μικρές κηλίδες (spots) που δημιουργεί η εξάχνωση, επίσης δεν διαρκούν πολύ και φεύγουν τις επόμενες ημέρες.

Το άτομο μετά την θεραπεία μπορεί να επανέλθει στις δραστηριότητές του και το μόνο που χρειάζεται είναι συχνή ενυδάτωση της περιοχής.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά μετά από μια εβδομάδα και μεγιστοποιούνται τις επόμενες εβδομάδες.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία δεν διαρκεί πάνω από μία ώρα. Συνήθως απαιτούνται 2-3 συνεδρίες για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical