Θεραπείες

Δερμοαπόξεση
με Διαμάντι

Δερμοαπόξεση με διαμάντι στο Derma Medical!

Με τον καθαρισμό προσώπου με δερμοαπόξεση απομακρύνουμε τα μαύρα στίγματα και βοηθάμε στη λείανση των ρυτίδων ενώ παράλληλα προκαλούμε διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα.

Τι είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντια

Η δερμοαπόξεση είναι μία μέθοδος καθαρισμού του προσώπου.
Απολεπίζει το ανώτερο στρώμα του δέρματος χρησιμοποιώντας κεφαλές διαμαντιών και ρυθμιζόμενο κενό (vacuum).

Επιτυγχάνει με ελεγχόμενο τρόπο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την αφαίρεση σμήγματος, φαγεσώρων, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία χωρίς κανέναν ερεθισμό και ενόχληση.

Χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ταχύτητα, έλλειψη πόνου και ταλαιπωρίας. Δεν είναι μια επεμβατική εφαρμογή με τις γνωστές αρνητικές της πλευρές.

Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούνται διαδοχικά διαφορετικές κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιού κοπής Laser. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, τα οποία σταδιακά αντικαθίστανται με νέα και υγιή κύτταρα.

Το χαρακτηριστικό της θεραπείας είναι ότι επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό και προκαλεί διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα.

Σαν αποτέλεσμα έχουμε μια επιδερμίδα ανανεωμένη, υγιή, λεία και λαμπερή.

Πως λειτουργεί ο καθαρισμός προσώπου με διαμάντια

Με τις κεφαλές από διαμάντι κοπής Laser προκαλείται ήπια αφαίρεση κατά στρώματα της κερατίνης στοιβάδας της επιδερμίδας.

Με τον τρόπο αυτό προκαλείται ανανέωση και λάμψη στο δέρμα ενώ παράλληλα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τη λειτουργία της ελεγχόμενης αναρρόφησης που έχει η συσκευή.

Ακριβώς αυτός ο συνδυασμός απόξεσης με διαμάντι και αναρρόφησης των νεκρωμένων κυττάρων της επιδερμίδας, εξασφαλίζει την ομοιόμορφη θεραπεία σε όλο το πεδίο εφαρμογής, ανεξάρτητα του τύπου του δέρματος του κάθε ατόμου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ FDA

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Για την δερμοαπόξεση με διαμάντι χρησιμοποιούμε το σύστημα Pristine. Τα αποτελέσματά του είναι κλινικά αποδεδειγμένα και το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση από τον FDA.

Συχνές ερωτήσεις για την δερμοαπόξεση προσώπου.

Τι επιτυγχάνουμε με την δερμοαπόξεση προσώπου με διαμάντια;

Η δερμοαπόξεση είναι μια εύκολη, απλή και γρήγορη θεραπεία και προσφέρει βαθύ ιατρικό καθαρισμό του προσώπου.
Με την δερμοαπόξεση επιτυγχάνεται:

  • Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Λάμψη και μείωση των πανάδων.
  • Βαθύ καθαρισμό με αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων και ανοιχτών πόρων.
  • Λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Μείωση των ουλών της ακμής.
  • Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούργιου κολλαγόνου.
  • Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα).

Είναι επώδυνη η δερμοαπόξεση με διαμάντια;

Η δερμοαπόξεση χαρακτηρίζεται από το ότι είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Η διάρκειά της είναι περίπου 30 λεπτά. Μετά το τέλος της εφαρμογής τοποθετείται μια ειδική μάσκα αποθεραπείας ανάλογα με τη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα αντιληπτά από τη πρώτη κιόλας θεραπεία. Το δέρμα εμφανίζεται λείο, καθαρό και πολύ λαμπερό όμως υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός του δέρματος, αμέσως μετά τη δερμοαπόξεση με διαμάντια ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Μπορώ να συνδυάσω την δερμοαπόξεση με διαμάντια, με άλλες θεραπείες;

Και βέβαια, η δερμοαπόξεση με διαμάντια μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία και με άλλες θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία, το υαλουρονικό οξύ (fillers), τα νήματα προσώπου – λαιμού, το χημικό peeling και το fractional laser CO­­2.

Ανάλογα με την περίπτωση προτείνονται οι κατάλληλοι εξατομικευμένοι συνδυασμοί για την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικού αποτελέσματος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical