Θεραπείες

Μεσοθεραπεία
Προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου στο Derma Medical

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια εξαιρετικά ασφαλής μέθοδος η οποία χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και καταπολεμά την χαλάρωση αποτελεσματικά!

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Πρόκειται για τη πιο δημοφιλή από τις θεραπείες προσώπου τα τελευταία χρόνια. Η μέθοδος συνίσταται στην έγχυση ποικίλων θρεπτικών συστατικών μέσα στο χόριο, δηλαδή το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Η έγχυση αυτή μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση πολύ λεπτών και ειδικά σχεδιασμένων βελονών ή με τη βοήθεια μιας συσκευής το Dermapen (microneedling).

Τα θρεπτικά συστατικά εισχωρούν και αναπτύσσουν τη δράση τους βαθιά στο δέρμα, σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

Η μέθοδος βρίσκει εφαρμογή στη πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα έχει να τονίσει το περίγραμμα του προσώπου, να ανανεώσει τα κύτταρα του δέρματος και να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του προσώπου, επαναφέροντας με αυτό τον τρόπο την ζωντάνια και τη σφριγηλότητά του.

Πως δρα η μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η μέθοδος με την οποία διοχετεύουμε στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, μια ποικιλία πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, αμινοξέα και υαλουρονικό οξύ με σκοπό τη θρέψη και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η όλη διαδικασία προάγει τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επιταχύνει το μεταβολισμό. Η παρουσία υαλουρονικού οξέος στο μίγμα των θρεπτικών συστατικών έχει σαν αποτέλεσμα τη συγκράτηση νερού τοπικά στο δέρμα και με αυτό το τρόπο τη βαθιά ενυδάτωσή του, πράγμα που δεν μπορεί να επιτύχει η καλύτερη ενυδατική κρέμα.

Το αποτέλεσμα είναι η βαθιά ενυδάτωση και η άμεση σύσφιξη του δέρματος του προσώπου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα σκευάσματα και προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες της μεσοθεραπείας είναι επώνυμα, υψηλής ποιότητας, με κλινικά ελεγμένο αποτέλεσμα και τα υλικά ή ουσίες στις οποίες βασίζονται έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανθρώπινη υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία

Είναι επώδυνη η διαδικασία της μεσοθεραπείας προσώπου;

Πριν από τη διενέργεια της μεσοθεραπείας γίνεται τοπική αναισθησία του δέρματος με τη χρήση αποτελεσματικής αναισθητικής κρέμας ή και τη χρήση πάγου.

Η τοπική αναισθησία εφαρμόζεται για την ελαχιστοποίηση έως εξάλειψη της πολύ μικρής ενόχλησης που προκαλούν τα τσιμπήματα με την λεπτή βελόνα.

Μετά τη θεραπεία είναι δυνατόν να εφαρμοσθεί ένα ανακουφιστικό δροσερό επίθεμα στη μορφή του gel η μιας μάσκας για να καταπολεμήσει ένα μικρό αίσθημα καύσου που πιθανόν να υπάρχει.

Όταν διενεργείται μεσοθεραπεία με τη χρήση της συσκευής dermapen, αυτή είναι πρακτικά ανώδυνη.

Πόσες συνεδρίες μεσοθεραπείας προσώπου θα χρειασθούν;

Για το μέγιστο αποτέλεσμα απαιτούνται, συνήθως 4-6 συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα, σαν θεραπεία εφόδου και ακολούθως, σαν θεραπεία συντήρησης, μία έως δύο θεραπείες το χρόνο.

Το σύνηθες είναι τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας προσώπου να φαίνονται από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

Έχει επιπλοκές η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία σαν μέθοδος είναι μια εξαιρετικά ασφαλής μέθοδος η οποία στερείται επιπλοκών.

Όταν διενεργείται μεσοθεραπεία με τις ειδικές βελόνες μπορεί να εμφανισθούν μικρές πετέχειες (μελανιές), σαν αποτέλεσμα των νυγμών με τη βελόνα, οι οποίες υποχωρούν σύντομα μόνες τους ή με τη χρήση ειδικής κρεμάς .

Όταν χρησιμοποιείται για τη μεσοθεραπεία η συσκευή Dermapen μπορεί μετά να υπάρχει μια μικρή ερυθρότητα στο πρόσωπο η οποία επίσης υποχωρεί σύντομα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical