3max plus

Cavitation

Cavitation: Απαλλάξου οριστικά από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος!

Σύγχρονο cavitation με υπέρηχους από το Derma Medical, για οριστική απομάκρυνση τοπικού πάχους, από οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Μόνιμη εξάλειψη κυτταρίτιδας και σύσφιξη

Άμεση εφαρμογή που δεν χρειάζεται αποθεραπεία

Μετρήσιμο αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία

Ασφαλής και ελεγμένη μέθοδος

Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς αναισθησία που δεν ξεπερνά τα 40’

Τι είναι το Cavitation

Το cavitation είναι η πιο σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους. Χωρίς νυστέρι, ανώδυνα και εύκολα, χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα λιποδιάλυσης, λύνει μια κι έξω το πρόβλημα της συσσώρευσης λίπους σε σημεία του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα άκρα, ακόμα και ο λαιμός και το πρόσωπο. Προσφέρει ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία και είναι ιδανικό τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.
Δεν είναι τυχαίο ότι το cavitation – στα ελληνικά σπηλαίωση – είναι διαδεδομένο ως «αναίμακτη λιποαναρρόφηση», αφού δεν περιλαμβάνει κανενός είδους επέμβαση ή αναισθησία. Ταυτόχρονα, είναι απολύτως ασφαλής μέθοδος, δεν αφήνει μόνιμα σημάδια και δεν απαιτεί περίοδο αποκατάστασης.
Επιλέγοντας να κάνουμε cavitation, μπορούμε να συνεχίσουμε τη ροή της καθημερινότητάς μας κανονικά, χωρίς παρενέργειες ή προβλήματα.

Πώς λειτουργεί το Cavitation;

Η διαδικασία της σπηλαίωσης εφαρμόζεται με τη χρήση του σύγχρονου συστήματος υπερήχων 3-Max Plus, που συνδυάζει τεχνολογίες ραδιοσυχνοτήτων (RF) και Vacuum για λιποδιάλυση, σύσφιξη και μείωση της κατακράτησης υγρών. Τα στάδια της θεραπείας έχουν ως εξής:

  • Εξειδικευμένος ιατρός χειρίζεται τον εφαρμογέα του 3-Max Plus, εκπέμποντας συνεχώς υπέρηχους στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν.
  • Οι υπέρηχοι δημιουργούν μικρούς θύλακες αέρα (cavities) στα λιπώδη σημεία, οι οποίοι ανοίγουν και πιέζουν τα λιποκύτταρα και τα γύρω υγρά (μεσοκυττάριος χώρος).
  • Η πίεση, σε συνδυασμό με τη θέρμανση της περιοχής, ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει αγγεία, νεύρα και άλλα κύτταρα.
  • Το υγροποιημένο λίπος απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσικό τρόπο, μέσω του λεμφικού συστήματος του οργανισμού.

Εκτός από τη χρήση υπερήχων, το cavitation συνδυάζεται με ραδιοσυχνότητες και εφαρμογέα πίεσης και αναρρόφησης. Έτσι η διαδικασία έχει αποτέλεσμα όχι μόνο τη διάλυση του τοπικού λίπους αλλά τη σύσφιξη, την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας, τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος καθώς και της λεμφικής κυκλοφορίας.

Οι 3 τεχνολογίες του 3-Max Plus

3d Cavitation

To 3-Max Plus διαθέτει διπλή γεννήτρια εκπομπής υπερήχων σε σταθερή συχνότητα 36kHz, με ρυθμιζόμενη ένταση και φωτοθεραπευτική τεχνολογία LED, που στοχεύει σε πολλαπλά σημεία (3d) των λιποκυττάρων. Αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ανώδυνα και με διαρκές αποτέλεσμα.

Πολυπολικό RF

Οι πολλαπλές κεφαλές RF του συστήματος προσφέρουν τη δυνατότητα θερμοθεραπείας με ραδιοσυχνότητες (1 και 2 MHz). Οι συχνότητες επιτρέπουν την ανάπλαση της ελαστίνης και του κολλαγόνου στην εφαρμοζόμενη περιοχή, καθώς και τον ταχύτερο μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

Vacuum

H τεχνολογία Vacuum αφορά στην εναλλαγή αναρρόφησης και πίεσης. Ουσιαστικά μιμείται την επίδραση του μασάζ και της σωματικής άσκησης, με πολύ ταχύτερα αποτελέσματα, διεισδύοντας βαθιά στις λιπώδεις περιοχές. Το Vacuum λειτουργεί σε βάθος, έως 370 mmHg, φτάνοντας στο τοπικό λίπος που δύσκολα «καίγεται» με την άθληση.

Τιμές Cavitation ανά περιοχή

Γλουτοί

Κάνε την κυτταρίτιδα παρελθόν με το cavitation, συνδυάζοντας τα οφέλη λιποδιάλυσης και σύσφιξης.

Πόδια

Όμορφα, λεία και εύσχημα πόδια χωρίς λιπώδη σημεία, χάρη στο τοπικό cavitation.

Κοιλιά

Απάλλαξε την πιο «δύσκολη» περιοχή του σώματος από το περιττό λίπος, με την θεραπεία cavitation που φτάνει σε βάθος και διαρκεί.

Μέση

Το σμιλεμένο σώμα που πάντα ήθελες: χάσε άμεσα πόντους στη μέση, απαλλάξου από τις ραγάδες και τα ψωμάκια.

Χέρια

Φρόντισε την περιοχή των χεριών απομακρύνοντας τη χαλάρωση και επαναφέροντας το αρμονικό τους περίγραμμα.

Πρόσωπο – Λαιμός

Ανάκτησε την ομορφιά και ελαστικότητα του προσώπου σου χάρη στο ειδικό εργαλείο cavitation για πρόσωπο του 3-Max Plus.

Αναγνωρισμένες μέθοδοι

Οι μέθοδοι της σπηλαίωσης, των ραδιοσυχνοτήτων και του παλμικού κενού (vacuum) έχουν αναγνωριστεί για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους από κλινικές μελέτες ευρωπαϊκών και αμερικανικών πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων.

Συνδυαστικά Πακέτα

6x Συνεδρίες

20% Έκπτωση

Με την επιλογή πακέτου έξι (6) συνεδριών cavitation ή vacuum RF.

Θεραπεία σε 3 σημεία

20% έκπτωση

Με την επιλογή cavitation σε τρεις (3) περιοχές του σώματος.

Cavitation: Συχνές ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Μια συνεδρία cavitation μπορεί να διαρκέσει από 20 έως 45 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή του σώματος που θα εφαρμοστεί.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Όχι. Η αίσθηση του cavitation μοιάζει με μασάζ και κατά τη διάρκεια της θεραπείας η στοχευμένη περιοχή γίνεται ζεστή.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;

Το cavitation μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος: κοιλιά, γλουτοί, μέση, χέρια, πόδια, πρόσωπο, λαιμός.

Κάθε πότε πρέπει να εφαρμόζεται η θεραπεία;

Προτείνουμε τουλάχιστον μία συνεδρία την εβδομάδα και τουλάχιστον 8 έως 12 συνεδρίες, ανάλογα με τις περιοχές που θα την εφαρμόσουμε. Σε κάθε επίσκεψη το αποτέλεσμα είναι όλο και πιο αισθητό, ενώ μπορεί να επιταχυνθεί με τη σωματική άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή.

Χρειάζεται προετοιμασία πριν από τη θεραπεία;

Στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας συμβάλλει σημαντικά να είναι το σώμα μας καλά ενυδατωμένο και ξεκούραστο. Για αυτό είναι καλό να πίνουμε άφθονο νερό (2 με 3 λίτρα νερό ημερησίως) τις 2-3 ημέρες πριν τη θεραπεία.

Σε ποιους απευθύνεται το cavitation

Το cavitation είναι ιδανικό για υγιείς άνδρες και γυναίκες με τοπικό πάχος. Δεν εφαρμόζεται σε εγκύους, υπέρβαρα άτομα ή άτομα με μεταλλικό εμφύτευμα, βηματοδότη ή ενεργή αντλία έγχυσης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical