Θεραπείες

Μεσοθεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το εάν έχουν επιπλέον κιλά.
Οφείλεται σε ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού.
Η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας είναι μια εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία η οποία εφαρμόζεται σε επιλεγμένες περιοχές του σώματος ώστε να την εξαλείψει.

Η ιδανική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Στα σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα, ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια ανώμαλη όψη με μικρές «λακκούβες», εικόνα που μοιάζει με το λεγόμενο «φλοιό πορτοκαλιού».

Η μεσοθεραπεία για τη κυτταρίτιδα είναι μία μέθοδος θεραπείας κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα με σκοπό την αντιμετώπιση και διόρθωση της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει κυτταρίτιδα η οποία απαιτεί αντιμετώπιση.

Ο σκοπός της μεθόδου είναι να χορηγήσουμε στο δέρμα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες και σε τέτοιο βάθος που δεν μπορούν να φθάσουν οι κρέμες.

Τα διαλύματα της μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα περιέχουν ουσίες οι οποίες κάνουν λιποδιάλυση όπως φωσφατυδιλχολίνη, καφεΐνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες.

Η διαδικασία της μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας

Η μέθοδος συνίσταται στην έγχυση του κατάλληλου μίγματος των δραστικών ουσιών κάτω από το δέρμα σε σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα.

Η διαδικασία γίνεται με ενέσεις χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Η φιλοσοφία της είναι η δημιουργία μικρών καναλιών στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι χορηγούμενες δραστικές ουσίες μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η θεραπεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους γλουτούς, τη κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τους βραχίονες.

Η διάρκεια μιας συνεδρίας μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας γίνονται αντιληπτά συνήθως μετά τη 2η ή 3η συνεδρία και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το άτομο να προσέξει το σωματικό του βάρος και να μην πάρει κιλά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα σκευάσματα και προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες της μεσοθεραπείας για την κυτταρίτιδα είναι επώνυμα, υψηλής ποιότητας, με κλινικά ελεγμένο αποτέλεσμα και τα υλικά ή ουσίες στις οποίες βασίζονται έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανθρώπινη υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Είναι επώδυνη η μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα;

Για την ελαχιστοποίηση του αισθήματος δυσφορίας το οποίο ενδεχόμενα δημιουργείται, χρησιμοποιείται πάγος, ο οποίος εφαρμόζεται στη περιοχή πριν την έναρξη της θεραπείας.

Με καλή προετοιμασία και με τη χρήση των κατάλληλων λεπτών βελονών η μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα είναι πολύ καλά ανεκτή.

Ποιες είναι οι επιπλοκές της μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα;

Η μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα, όπως και οι λοιπές μεσοθεραπείες , είναι μια εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία η οποία στερείται πρακτικά επιπλοκών.

Υπάρχει μόνο το ενδεχόμενο της δημιουργίας πετεχιών (μελανιές) οι οποίες οφείλονται στους νυγμούς από τη βελόνα και οι οποίες φεύγουν σε λίγες μέρες είτε από μόνες τους είτε με την βοήθεια ειδικής κρέμας.

Πόσες συνεδρίες μεσοθεραπείας απαιτούνται και με πια συχνότητα;

Η θεραπεία εφόδου περιλαμβάνει 6-8 συνεδρίες, μία ανά 10-14 ημέρες. Ακολούθως η θεραπεία συντήρησης περιλαμβάνει 1-2 θεραπείες το χρόνο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical