Θεραπείες

Αύξηση
Χειλιών

Αύξηση Χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Τα χείλια παίζουν ένα εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην συνολική μας εμφάνιση. Τα ωραία χείλια είναι από τα πρώτα σημεία που τραβούν την προσοχή του συνομιλητή μας, ή των ανθρώπων γύρω μας. Για τη καλή αισθητική εικόνα των χειλιών το σωστό μέγεθος και σχήμα τους παίζει βασικό ρόλο.

Γιατί να επιλέξετε υαλουρονικό για την αυξητική χειλιών

Το υαλουρονικό οξύ είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για την αυξητική των χειλιών. Είναι ένα διάφανο υλικό σε μορφή gel.

Το εφαρμόζουμε με ένεση στα χείλια για να δώσει τον επιθυμητό όγκο και σχήμα.

Το υλικό είναι απόλυτα ασφαλές και έχει δοκιμαστεί σε εκατομμύρια εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πρόοδος της τεχνολογίας δημιούργησε διάφορους τύπους υαλουρονικού οξέος, εξειδικευμένους για χρήση στα χείλια. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν μικρό μοριακό βάρος ώστε να δίνουν τελείως φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή μπορεί να γίνεται σταδιακά με διαδοχικές εγχύσεις μικρών ποσοτήτων, μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Η αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μια γρήγορη και απλή διαδικασία.

Πριν την εφαρμογή εφαρμόζεται μια αναισθητική κρέμα ή γίνεται τοπική αναισθησία. Ύστερα, με μια ειδική πολύ λεπτή βελόνα γίνεται έγχυση του υαλουρονικού οξέος σε συγκεκριμένα σημεία των χειλιών. Μετά την εφαρμογή δημιουργείται ένα ελαφρύ οίδημα στην περιοχή, το οποίο υποχωρεί σε 1 με 2 ημέρες.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα απαιτείται συνήθως μία επανάληψη με μεσοδιάστημα 7 με 10 ημερών. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες την επόμενη μέρα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα σκευάσματα και προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες με υαλουρονικό είναι επώνυμα, υψηλής ποιότητας, με κλινικά ελεγμένο αποτέλεσμα και τα υλικά ή ουσίες στις οποίες βασίζονται έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανθρώπινη υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συχνές ερωτήσεις για την αυξητική χειλιών.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ και γιατί το επιλέγουμε;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα βασικά δομικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια υδρόφιλη ουσία η οποία λειτουργεί σαν ένα βιολογικό “σφουγγαράκι”. Δεσμεύει και συγκρατεί μόρια νερού και έτσι παίζει βασικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος, κάνοντάς το πιο ελαστικό και σφριγηλό. Αυξάνει παράλληλα την αντοχή του σε εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι μπορεί να φθείρουν την αντοχή του, την ελαστικότητά και την αναπλαστική του ικανότητα.

Βοηθάει επίσης στη σύνδεση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, στην παραγωγή νέων κυττάρων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Βρίσκεται σε πολλά άλλα σημεία του σώματος, όπως στα επιθήλια, στον συνδετικό ιστό και στο νευρικό σύστημα.

Ένας άνθρωπος μέσου βάρους (70 kg) έχει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος στο σώμα του.

Πώς αξιολογούνται τα άτομα για αύξηση χειλιών;

Πριν από τη θεραπεία η αξιολόγηση του προσώπου και των χειλιών ειδικότερα, είναι μεγάλης σημασίας. Θα λάβουμε υπόψη τον όγκο, τη φυσιογνωμία και τη φυσική κατασκευή των χειλιών, ώστε να έχουμε ένα φυσικό και αισθητικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αναλογία των χειλιών είναι 1,5 προς 1 (κάτω χείλος – πάνω χείλος), πράγμα που σημαίνει ότι το κάτω χείλος θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο, προκειμένου να φαίνεται απόλυτα φυσικό, χωρίς δηλαδή κανένα αντιληπτό σημάδι παρέμβασης.

Σε ποια ηλικία συνήθως κάνουμε υαλουρονικό οξύ στα χείλη;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ηλικία για την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στα χείλια. Ανάλογα με το πρόβλημα, μπορεί να γίνει σε κάθε ηλικία συνήθως όμως προτείνεται να ξεκινά μετά την εφηβεία.

Το μικρό μέγεθος των χειλιών απασχολεί συνήθως άτομα ηλικίας μεταξύ 20 και 35 ετών, ενώ σε ηλικίες μετά τα 40 κάνουμε αυξητική των χειλιών για να διορθώσουμε εκτός από το μέγεθος (μικρά ή ατροφικά χείλια) και τα ζαρωμένα χείλια που αποτελούν συχνό πρόβλημα στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Έχει παρενέργειες η αυξητική των χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό που κυκλοφορεί στην χώρα μας προέρχεται από μεγάλες εταιρείες και φέρει πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς οργανισμούς φαρμάκων, κάτι που εγγυάται την ασφάλειά του.

Οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν, εμφανίζονται μετά την εφαρμογή και είναι συνήθως μια ήπια ευαισθησία, ερυθρότητα και ένα ελαφρύ οίδημα στο σημείο έγχυσής του.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικρά αιματώματα (μελανιές) κάτι που αναμένεται μετά από κάθε ενέσιμη θεραπεία, τα οποία και αντιμετωπίζονται εύκολα με μια ειδική κρέμα. Οι παρενέργειες αυτές υποχωρούν μετά από 2 με 7 ημέρες.

Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται για την αύξηση των χειλιών είναι πιο λεπτόρρευστο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται για άλλα σημεία του προσώπου. Ο λόγος είναι για να μην γίνεται αντιληπτό και να μην ψηλαφίζεται. Γι αυτό όμως και διασπάται λίγο πιο γρήγορα από τον οργανισμό.

Η διάρκεια του υαλουρονικού οξέος στα χείλια είναι 6 – 12 μήνες,

Καλό θα ήταν όμως να μην αφήνουμε το υλικό αν απορροφηθεί τελείως και να επαναλάβουμε την θεραπεία τακτικά, προσθέτοντας μικρή ποσότητα του υλικού κάθε φορά. Με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο και σταθερό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical