Θεραπείες

Αύξηση
Ζυγωματικών

Τα όμορφα και σφριγηλά ζυγωματικά είναι σημείο καλής υγείας, ζωντάνιας και νεότητας. Αντίθετα, τα επίπεδα και χαλαρά δίνουν την αίσθηση ενός θλιμμένου και κουρασμένου προσώπου. 

Αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ

Η αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ είναι στις μέρες μας, μια πολύ αποτελεσματική επιλογή. Δεν είναι χειρουργική μέθοδος και είναι ελάχιστα επεμβατική.

Η αύξηση των ζυγωματικών επιτυγχάνεται με ενέσεις υαλουρονικού οξέος.

Πρόκειται για ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό το οποίο δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Είναι παρεμφερές με αυτό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων, αλλά δεν είναι τόσο λεπτόρρευστο, γιατί έχει μεγαλύτερο μοριακό βάρος. Και έτσι δίνει περισσότερο όγκο και μεγαλύτερη διάρκεια

Πώς γίνεται η αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ

Η τεχνική περιλαμβάνει τη προσθήκη υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ζυγωματικών. Η προσθήκη γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία στον υποδόριο ιστό ή στο περιόστεο, με μια λεπτή βελόνα. Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Προηγείται η εφαρμογή μιας ειδικής αναισθητικής κρέμας.

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο. Διαρκεί 20-30 λεπτά, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και το άτομο επιστρέφει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Τα ζυγωματικά τονίζονται και επιτυγχάνεται ένα ωραίο οβάλ σχήμα προσώπου. Για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση του υλικού μπορεί να γίνει σταδιακά σε 2-3 συνεδρίες μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στο ιατρείο Derma Medical χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, προϊόντα και μεθόδους που έχουν ελεγχθεί, εγκριθεί ή πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένους φορείς.

Τα σκευάσματα και προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες με υαλουρονικό είναι επώνυμα, υψηλής ποιότητας, με κλινικά ελεγμένο αποτέλεσμα και τα υλικά ή ουσίες στις οποίες βασίζονται έχουν εγκριθεί από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανθρώπινη υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συχνές ερωτήσεις για την αυξητική των ζυγωματικών

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ και γιατί το επιλέγουμε;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα βασικά δομικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια υδρόφιλη ουσία η οποία λειτουργεί σαν ένα βιολογικό “σφουγγαράκι”. Δεσμεύει και συγκρατεί μόρια νερού και έτσι παίζει βασικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος, κάνοντάς το πιο ελαστικό και σφριγηλό. Αυξάνει παράλληλα την αντοχή του σε εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι μπορεί να φθείρουν την αντοχή του, την ελαστικότητά και την αναπλαστική του ικανότητα.

Βοηθάει επίσης στη σύνδεση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, στην παραγωγή νέων κυττάρων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Βρίσκεται σε πολλά άλλα σημεία του σώματος, όπως στα επιθήλια, στον συνδετικό ιστό και στο νευρικό σύστημα.

Ένας άνθρωπος μέσου βάρους (70 kg) έχει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος στο σώμα του.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του υαλουρονικού οξέος, το υλικό απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό μας.

Η διάρκεια της δράσης του όμως είναι διπλάσια από τις υπόλοιπες εφαρμογές και μπορεί να φτάσει τους 18 μήνες ή και τα 2 χρόνια.

Καλό θα ήταν να μην αφήσουμε το υαλουρονικό να απορροφηθεί τελείως (και να αδειάσουν οι «αποθήκες»), αλλά κάθε χρόνο να κάνουμε μια συντήρηση για να αντικαθιστούμε την ποσότητα που χάθηκε.

Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει μεταβολή στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα και παρόμοια με την ποσότητα που βάλαμε αρχικά.

Τι πρέπει να προσέχετε μετά την θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες απλές οδηγίες:

  • Εφαρμόστε πάγο εάν είναι αναγκαίο, για έως 24 ώρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
  • Πάρτε αντιφλεγμονώδη φάρμακα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
  • Αποφύγετε το μασάζ στην περιοχή της θεραπείας.
  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο σαν γενική προφύλαξη.
  • Κατά τον ύπνο αποφύγετε να πιέζετε την περιοχή θεραπείας πάνω στο μαξιλάρι για 1 ή 2 ημέρες.

    Μετά δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή το υαλουρονικό τραβάει νερό και ενσωματώνεται στο δέρμα.

  • Συνιστάται επίσης να πίνετε αρκετό νερό (1-2 λίτρα) τις πρώτες ημέρες.

Μπορεί η θεραπεία να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Σε συνδυασμό με μία ενέσιμη θεραπεία, έχουμε βελτίωση και του άνω τριτημορίου του προσώπου και έτσι πετυχαίνουμε μια συνολικά ανανεωμένη εικόνα. Επίσης μπορούμε να βελτιώσουμε και την εικόνα του δέρματος του προσώπου, με την χρήση Laser, η dermapen απομακρύνοντας τυχόν κηλίδες και άλλες δυσχρωμίες από το δέρμα, προκαλώντας παράλληλα τη σύσφιξή του.

Έχει παρενέργειες η αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό που κυκλοφορεί στην χώρα μας προέρχεται από μεγάλες εταιρείες και φέρει πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς οργανισμούς φαρμάκων, κάτι που εγγυάται την ασφάλειά του.

Οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν, εμφανίζονται μετά την εφαρμογή και είναι συνήθως μια ήπια ευαισθησία, ερυθρότητα και ένα ελαφρύ οίδημα στο σημείο έγχυσής του. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικρά αιματώματα (μελανιές) κάτι που αναμένεται μετά από κάθε ενέσιμη θεραπεία, τα οποία και αντιμετωπίζονται εύκολα με μια ειδική κρέμα.

Οι παρενέργειες αυτές υποχωρούν μετά από 2 με 7 ημέρες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ..

Με την επιστημονική φροντίδα του Derma Medical